Melatonin Hormonu Epifiz bezindeki Pineal bölgesinde üretilir. 
Bilim insanlarına göre Melatonin insanlara verilen bir hediyedir. 

Melatonin hormonu vücutta bir antioksidan olarak görev yapan, insan metabolizmasını enfeksiyon, enflamasyon ve bağışıklık sistemi hastalıklarına karşı daha güçlü olmasını sağlayan oldukça önemli bir hormondur. Halk arasında uyku hormonu olarak da adlandırılan melatonin hormonunun pozitif etkileri saymakla bitmiyor, etkileri klinik olarak kanıtlanmış olan melatonin hormonu vücudumuzun biyoritmini gece ve gündüzle dengede tutarak daha tutarlı ve kaliteli bir dinlenmeye teşvik eder.

Gereken şartlar oluşturulup salgılandığında, DNA yapımız başta olmak üzere vücudumuzun tüm sistemleri hatta her zerresi için şifalar bütünüdür. 
Tasavvufta çarpıcı bir geçmişe sahiptir. İnsanlık var olduğundan bu yana en güçlü onarıcılardan biridir.
Popülerliği doğuştan görme engelli kişilerde kanser vakasının hemen hemen hiç görünmemesiyle oluşmuştur.
Melatonin hormonu için gece 23:00 ve 05:00 aralığında derin uykuda olmamız gerekir, zifiri karanlıkta ve elektromanyetik dalgaların olmadığı yani elektrik ve internetsiz bir yaşam alanı gerektiği için, çağ insanı Melatonine takviye olarak ihtiyaç duymaktadır.
Keten tohumunun soğuk sıkımından elde edilen Melatonine ilave olarak ciltteki faydaları ve solunum yollarına olan desteği ile bilinen Lavanta yağı ve Gül yağı içermektedir. 
Derin uykunun ve zinde bir uyanışın keyfi, vücudunuza ordu kadar güçlü bir koruyucu, kendiniz ve sevdikleriniz için Melatonin Plus’a yaşamınızda yer açın. Geceleri alnınızın üstünde veya istirahat halinde iseniz göğüs üzerinde kullanabilirsiniz.

Hava kirliliği, stres, beslenme bozuklukları ve yaşlanma gibi olumsuz etmenler melatonin hormonunun azalmasına neden olarak uyku süremizi kısalmakta, buna bağlı olarak uyku düzenimiz bozulmaya başlamaktadır. Vücudun bu dengeyi yeniden inşa edebilmesi ve bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi için melatonin takviyesine ihtiyaç duyulmaktadır.

Ürün içeriği:

• Gül Özü Yağı

• Lavanta Özü Yağ

• Melatonin

Uyarılar:

  • İlaç değildir, haricen kullanılır.
  • Göz ve vücudun diğer hassas noktaları ile temastan kaçının.
  • Özel ambalajıyla birlikte kuru ve rutubetsiz bir ortamda muhafaza edilmelidir.
  • Direkt olarak güneş ışığında bırakılmamalıdır.
  • Çocukların erişemeyeceği yerlerde muhafaza ediniz.